Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Syyskuun tapahtumia

Syyskuussa tapahuu monenlaista kivaa! Tässä hieman muistilistaa, nyt kalenterit esiin!

6.-7.9. täällä Toivolan Vanhalla Pihalla järjestetään Käsityökortteli-tapahtuma! Pihaan saapuu iso joukko suomalaisia käsityöyrittäjiä myymään tuotteitaan. Tervetuloa tekemään ihania löytöjä!



14.9. on Jyväskylän kulttuurisuunnistus! Sunnuntaipäivänä on mukava lähteä pienelle kaupunkisuunnistusretkelle, ja Toivolan vanha pihakin on menossa mukana. Lisäinfoa löytyy täältä.

20.-21.9. Helsingin Vanhassa satamassa on jälleen käsityömessut, ja siellä mekin olemme osastolla A20. Tulkaahan moikkaamaan! Meillä on myös paikalla odotettu vieras eli Veera Välimäki. Juuri sopivasti messuille ilmestyy nimittäin Veeran uusi ihana kirja Huivileikki. Tuota kirjaa saa sitten ihan signeerattuna messuilta! Kirja on nyt myös ennakkotilattavissa etuhintaan täällä. (Huom. Nettikaupastamme voi näppärästi tilata haluamansa jutut ilmaisella messutoimituksella; tilaa tuotteet normaalisti, valitse toimitustavaksi Nouto Helsingin messuilta ja saavu paikalle noutamaan tilaamasi tuotteet.)



27.9. on tuttuun tapaan täällä Pihassa Hermannin Herkkutori, jolloin Pihasta saa monenlaisia lähiruoka- ja luomuherkkuja.



Ja ennakkovinkkinä: 4.10. meillä täällä puodilla järjestetään Veeran Huivileikin julkkarit, jippii! Lisää informaatiota luvassa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti