Ilmaiset neuleohjeet

torstai 22. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua!

TitiTyyllä hiljennytään jo joulun viettoon, tänä vuonna vietämmekin lomaa kunnolla ja ansaitusti! Puoti sulkee tänään ovensa klo 17 ja avaamme ensi vuoden puolella ma 2.1.2012 n. 11.00 maissa. Verkkokaupassa on odotettavissa ruuhkaa ja tilaukset kerätään ennen liikkeen avaamista.



Alet rävähti jo kauppaan, onpahan teille puuhaa vapaapäivien ratoksi;) Paljon on tyhjennettävää inventaarion ja uutuuksien tieltä, -20-50% mm. Silk Garden ja Lite, Semilla extra fino, Riveting, Addi Click settejä, kirjoja ja lankaa vaikka mitä! Uutuuksiakin saatiin Cascadelta sekä paljon täydennystä vielä ennen joulua, mm. Superwash Sportiin sekä Pure Alpacaan uusia sävyjä ja uutena Baby Alpaca Chunky. Tämä korvannee jatkossa Manun, joka uhataan lopettaa...nyyh. Loman kunniaksi toimitamme kaikki yli 60 euron tilaukset kuluitta!





Vielä viime hetkellä sain kirjoitettua ohjeen pitsiselle tuubihuiville. Paljon oli taas suunnitelmia joulukuun varalle, mitä kaikkea ihanaa sitä tännekin saisi laitettua, kuvattua, ideoita ja ohjeita... mutta niin taas arki näytti todellisuutensa. Tässä kuitenkin vielä viimeinen ilmainen ohje tälle vuodelle, toivottavasti tulee tarpeeseen. Paljon on kysytty helppoja pitsineuleita ja tästä onkin hyvä aloittaa:) Muokata voi mielensä mukaan. Lankana on BC Garnin Silkbloom fino, puikot 4.5 mm. Huivin saa kiedottua aikuisen kaulan ympärille kolmesti tai kerran hupuksi ja kahdesti pään ympärille.

Oikein ihanaa ja rentouttavaa Joulun aikaa! Muistakaa levätä. Ja neuloa, tietenkin....

2 kommenttia:

  1. Ihana huivi, ja ihana kanaäiti se yllään! Hyvää joulua teillekin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ohjevinkistä!
    Viettäkää rentouttava ja ansaittu joululoma :)

    VastaaPoista